top of page
pictogram casa mistela zon.png
pictogram casa mistela landscape.png
pictogram casa mistela fiets.png
pictogram casa mistela wandel.png

Welkom bij Casa Mistela

Gelegen in het plaatsje Xaló/Jalón in de schitterende Vall de Pop, ook wel de Jalón Vallei genoemd. Een paradijs voor fietsers en wandelaars. En met mooie kustplaatsen als Javea, Calpe, Benidorm en Villa Joyosa op 20 minuten rijden is de zee nooit ver weg.

Casa Mistela is gevestigd in een authentiek Spaans huis, oorspronkelijk gebouwd in 1880. Het huis is in de afgelopen jaren volledig omgetoverd tot een prachtige B&B met 6 suites, allemaal met hun eigen unieke inrichting en stijl. Recent hebben wij zonnepanelen laten plaatsen, waarmee we onze eigen elektriciteit opwekken. En met een eigen waterput binnen, kunnen we met recht zeggen dat we duurzaam ondernemen.

 

Het huis is vernoemd naar de Mistela wijn die in de Jalón Vallei geproduceerd wordt. Casa Mistela ligt letterlijk aan de voet van de majestueuze Bernia pas. Beklim de Bernia met de fiets of via de wandelpaden. Boven wacht je de ultieme beloning met adembenemende vergezichten en op het hoogste punt kun je Ibiza zien liggen.

 

Wij, John en Sonja Hermans, heten u van harte welkom. Geniet van onze gastvrijheid, de mooie natuur, de rust en de Spaanse zon en cultuur.
 

Groepsaccommodatie

Het is mogelijk om het hele huis te huren als groepsaccommodatie. Bijvoorbeeld om te genieten van een heerlijke vakantie met familie of vrienden. U kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten die Casa Mistela te bieden heeft. Het huis biedt ruimte aan 24 personen verdeeld over de suites. De suites zijn ook los te boeken.

Over mij

Casa Mistela - Xaló_Jalón
Casa Mistela - Xaló_Jalón
Ciruela Suite - Casa Mistela - Xaló_Jalón
Ciruela Suite - Casa Mistela - Xaló_Jalón

Instagram

bottom of page