top of page

Algemene voorwaarden

1. Na reservering ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. De minimumleeftijd om in te checken is 18 jaar.


​2. Wij vragen geen aanbetaling. Het boekingsbedrag dient u ter plekke te voldoen bij aanvang van uw verblijf. Dit kan via pinbetaling of contant.

 

3. Als u de boeking wilt annuleren dient u dit te doen via e-mail info@casa-mistela.com. Mocht het voorkomen dat wij uw boeking noodgedwongen moeten annuleren, dan zullen wij met u overleggen om een andere datum te plannen. 

​4. Casa Mistela is niet aansprakelijk voor enige vorm van verlies, diefstal, ongeluk, schade of letsel, berokkend aan – of door – huurders van Casa Mistela, zowel binnen als buiten onze faciliteiten. Dat geldt ook voor parkeren op onze parkeerplaats, dit is volledig op eigen risico.

 

U bent verantwoordelijk voor schade aan onze eigendommen en eventueel dat van derden, zoals huurfietsen en/of andere huurmaterialen. In geval van diefstal stellen wij u aansprakelijk.

5. Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 

6. Indien u tijdens uw verblijf in Casa Mistela niet gefotografeerd wilt worden en/of geen foto geplaatst wilt hebben op ons Facebook en/of Instagram-account, dan gelieve dat bij aankomst te vermelden, wij respecteren dan uw privacy.

 

7. Wij behouden ons het recht voor om u uit de woning te verwijderen indien u gevaar oplevert, of ongewenst gedrag vertoont.

bottom of page