top of page

Huisregels

1. Inchecken kan bij ons vanaf 16.00 uur, de check-out op de dag van vertrek is uiterlijk om 11.00 uur.

 

2. Wij vragen u beleefd om tussen 0.00 en 08.00 uur stilte in acht te nemen. Houdt rekening met de andere gasten en onze buren.

 

3. Ontbijt wordt geserveerd tussen 08.30 en 10.30 uur, met goed weer buiten, met slecht weer in de serre en/of het ontbijt gedeelte.

 

4. U kunt altijd om nieuwe handdoeken en toiletrollen vragen. Wij vragen u hierbij rekening te houden met het milieu. 

 

5. Casa Mistela is rookvrij, het is verboden te roken op de kamers en in de gemeenschappelijke ruimtes. Het is wel toegestaan om buiten in de tuin te roken op de daarvoor aangewezen plekken.

 

6. Huisdieren zijn niet toegestaan in Casa Mistela.

 

7. In iedere kamer vindt u een waterkoker en Nespresso apparaat waarmee u zelf thee en koffie kunt maken.

 

8. In het hele huis is gratis WiFi en iedere kamer heeft een eigen flat screen TV.

 

9. Een EHBO koffer is beschikbaar en staat in de ontbijt keuken.

 

10. De airconditioning zorgt in de zomer voor verkoeling en in de winter voor de nodige warmte. Gebruik deze op een duurzame manier en schakel bij het verlaten van de kamer alle stroomverbruikers uit.

 

11. Bij de check-in krijgt u van ons een sleutel van de kamer en een sleutel van de voordeur. Bij verlies of beschadiging houden wij ons het recht voor om € 20,- per sleutel in rekening te brengen.

12. COVID-19: In Casa Mistela houden wij ons aan de op dit moment geldende maatregelen. Dat geldt ook voor alle gasten, mits u een aantoonbaar medische reden heeft waardoor u bent vrijgesteld hiervan. Voor de actuele maatregelen in Spanje verwijzen wij u graag naar de volgende website: https://infocoronavirus.gva.es/ca/mesures-vigents

bottom of page