top of page

Extra services

Om uw verblijf bij ons nog leuker en veelzijdiger te maken bieden wij u een aantal extra diensten aan.

 

Autoverhuur

Komt u met het vliegtuig naar Alicante Airport dan kunnen wij er voor zorgen dat een huurauto op u staat te wachten. Wij werken samen met Giner Rent a Car. Het grote voordeel is dat zij geen kantoor op de luchthaven hebben. Een medewerker staat op u te wachten met de auto. Op Alicante Airport is het vaak heel druk met lange wachtrijen bij de diverse balies van autoverhuurbedrijven. Op deze manier heeft u heel snel uw auto en kan de vakantie beginnen.

 

Fietsverhuur

Lekker op de racefiets, mountainbike of toch een E-bike? Ook dat regelen we voor u. We hebben een keuze gemaakt uit het grote aanbod van fietsverhuurbedrijven zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.

 

Taxiservice Alicante Airport

Liever geen huurauto, maar wel vervoer nodig vanaf Alicante Airport naar Casa Mistela. Ook dat kunnen wij voor u regelen. Voor € 110,- (enkele reis) wordt u opgehaald op het vliegveld en bij ons voor de deur afgezet. Voor deze service werken wij samen met Giner Rent a Car in Benissa.

Allergieën

Heeft u allergieën? Laat ons dit dan op tijd weten, dan kunnen wij daar bij het ontbijt rekening mee houden.  


Routes

Aangezien wij zelf fervente fietsers en hardlopers zijn, hebben wij de beschikking over heel veel routes. Wij kunnen deze routes digitaal aanleveren.

 

Restaurants

Een lijst met goede restaurants in de buurt ligt standaard op uw kamer. 
 

bottom of page