Suites

Nispero Suite - Casa Mistela - Xaló_Jalón

Nispero suite

Onze romantische Nispero suite is luxueus ingericht voor een uniek verblijf. De badkamer heeft een hydromassagedouche.

2 personen

Mistela 1.jpg

Mistela suite

Geniet van een luxe ervaring in onze op Ibiza geïnspireerde Mistela suite. Het is een grote suite voor 2-4 personen met een zitgedeelte. De badkamer heeft een hydromassagedouche.

2-4 personen

pictogram casa mistela koffie en thee.png
Ciruela 1.jpg

Ciruela suite

De Ciruela suite is een zeer mooie suite, een kamer met veel lichtinval en een koffiehoek. Deze suite heeft haar eigen balkon met uitzicht op de bergen. De badkamer heeft een hydromassagedouche.

2-4 personen

Nueva Almendra 1.jpg

Nueva Almendra suite

De Nueva Almendra suite heeft een moderne inrichting en een King size bed. Het is een zonnige kamer met balkon. Net buiten de kamer is een lounge gedeelte met een pelletkachel. De badkamer heeft een hydromassagedouche.

2 personen

Flor de Naranja Suite - Casa Mistela - Xaló_Jalón

Flor de Naranja suite

Geniet van ons grote Flor de Naranja appartement met 3 slaapkamers elk met hun flatscreen TV en en-suite badkamer met hydromassage douche. Flor de Naranja heeft een balkon en een lounge gedeelte met werktafel.

6 personen

Cereza Suite - Casa Mistela - Xaló_Jalón

Cereza suite

De Cereza suite  is leuk gedecoreerd  met een oriëntaalse touch. Vanuit de kamer is er uitzicht op de knusse straat. De badkamer heeft een bad en hydromassagedouche.

2 personen

Lounge Casa Mistela - Xaló_Jalón

Casa Mistela

Het is ook mogelijk om het hele huis te huren. Bijvoorbeeld om te genieten van een heerlijke vakantie met familie of vrienden. U kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten die Casa Mistela te bieden heeft.

24 personen